Pot fi membri ai Societăţii de Imunologie din România persoane fizice care lucrează sau studiază în domeniul imunologiei sau în specialităţi înrudite, indiferent de studiile de bază (medici, chimişti, farmacişti, biologi, biochimişti studenţi etc.)

Acordarea calităţii de membru de către Biroul de conducere al Societăţii de Imunologie din România se face la cererea solicitantului, cu recomandarea a două persoane membre SIR, inclusă în formularul de înscriere, ca şi a achitării taxei de înscriere stabilită de Adunarea Generală.

Persoanele acceptate ca membri ai SIR vor fi informate de către Președinte şi vor primi o copie a Statutului.

Fiecare membru al Societăţii de Imunologie din Romania va plăti o cotizaţie anuală obligatorie, a cărei valoare este stabilită de Adunarea Generală. Membrii care nu platesc cotizaţia pentru anul în curs până la 1 Martie, vor fi informaţi în scris de către Trezorier. Neachitarea cotizaţiei pâna la data de 1 Decembrie anul în curs, determină excluderea lor automată din listele de membri.

 

 

Cotizația se achită la trezorierul SIR sau la Bancă :

 

Cod.Fiscal SIR: 13689757

Banca:UniCredit Ţiriac Bank

Filiala Izvor, Bdul. Libertăţii 20, BL.3

Cont/ RON: RO24BACX0000003001493001, deschis la UniCredit Țiriac Bank, cu specificația pe ordinul de plată “Cotizatie anul ….”.

 

Formular inscriere